Esküvő Center

Ajánlatkérés
Kérj ajánlatot egyszerre több esküvői szolgáltatótól. Tekintsd meg az ajánlatokat, és válassz kényelmesen otthonodból!
Térképes kereső
Kereséshez kattintson a megfelelő megyére
Gyorskereső:
Általános Szerződési Feltételek

Az Eskuvo-center.hu esküvői szolgáltatás katalógus (továbbiakban: Weblap) üzemeltetője Total Affiliate Network Ltd (továbbiakban: Üzemeltető) (adószám: 58874 27049; székhely: Hova House, 1 Hova House, Brighton and Hove, England, BN3 3DH; számlaszám: 12600016-19543260-25375082 Wise), mely Weblapon az ott regisztrált felhasználó (továbbiakban: Szolgáltató) közzéteheti elérhetőségeit, szolgáltatásait, illetve az esküvő előtt álló látogató (továbbiakban: Ajánlatkérő) a Weblap ajánlatkérési funkcióját használva a regisztrált Szolgáltatók számára elküldheti személyes adatait kapcsolatfelvétel céljából. A Szolgáltató részére a megjelenés regisztrációhoz kötött. Az Ajánlatkérő személy részéről regisztrációra nincsen szükség. (Ajánlatkérő és Szolgáltató együttesen használva a továbbiakban: Felhasználó.)


I. Weblap használata

A) Szolgáltatói megjelenés (Ingyenes!, Regisztrációhoz kötött felhasználás)
A regisztrációval a Szolgáltató és az Üzemeltető szerződést köt az Üzemeltető által működtetett Eskuvo-center.hu domain alatt elérhető rendszer (Weblap) használatának feltételeiről. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a szolgáltatás ezen feltételeinek nem visszamenő jelleggel történő megváltoztatására. Weblap szolgáltatásainak igénybevételéhez első lépésként a regisztrációs lap kitöltése szükséges, amely a www.eskuvo-center.hu/regisztracio címen található. A regisztrációs lap kitöltésével a Szolgáltató az adatait az Üzemeltető részére önkéntesen adja meg, azzal a céllal, hogy a Szolgáltató esetleges tiltó nyilatkozata kézhezvételéig az Üzemeltető az adatokat marketingtevékenysége és közvetlen üzletszerzés céljára minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa a Weblapon. Az adatszolgáltatás tehát a regisztráció vonatkozásában önkéntes és az adatkezelés jogalapja az érintett előzetes hozzájárulása. A regisztrációs lap jóváhagyása után, a rendszer megerősítő e-mailen keresztül tájékoztatja a Szolgáltatót a Szolgáltatóként történt nyilvántartásba vételről. Ezt követően a regisztrált Szolgáltató a www.eskuvo-center.hu/belepes linken tud bejelentkezni, ahol a saját és/vagy vállalkozása személyes adatait szerkesztheti, módosíthatja.

B) Ajánlatkérés (Ingyenes!, nem regisztrációhoz kötött)
A Weblapra látogató (esküvő előtt álló) személy (Ajánlatkérő) számára lehetőséget nyújt a Weblap, hogy az ajánlatkérő űrlap kitöltésével a személyes adatai megadása mellett regisztráció nélkül ingyenesen ajánlatot kérhessen a Weblapra regisztrált Szolgáltatóktól. Az ajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az Ajánlatkérő személy önkéntesen adja meg, azzal a céllal, hogy az Ajánlatkérő esetleges tiltó nyilatkozata kézhezvételéig az Üzemeltető az adatokat marketingtevékenysége és közvetlen üzletszerzés céljára minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa. Az adatszolgáltatás tehát az ajánlatkérés vonatkozásában önkéntes és az adatkezelés jogalapja az érintett előzetes hozzájárulása. Az ajánlatkérés során megadott személyes adatokat a Weblap a regisztrált Szolgáltatók felé továbbítja kapcsolatfelvétel céljából. Az Ajánlatkérő elfogadja, hogy az általa ajánlatkérés során megadott paraméterek (név, esküvő időpontja, esküvő helyszíne, esküvő időtartalma, tervezett létszám) a Weblapon a www.eskuvo-center.hu/ajánlatkérések/ oldalon megjelenjen.


II. Feltölthető szolgáltatások

A Weblapon megjeleníthető minden olyan szolgáltatás, mely forgalmazása nem ütközik törvénybe vagy jogszabályba, és mely nem sérti a Weblap és Üzemeltetője érdekeit. A regisztrált Szolgáltatók egyéni profiljai a személyes adataikkal együtt a Weblap keresőjében megjelennek, így a Weblapra látogatók számára nyilvánosan láthatóak, elérhetőek ezek a személyes adatok. A keresőben történő megjelenés elbírálása az Üzemeltető joga és lehetősége. Az Üzemeltető semmiféle kötelezettséget nem vállal a Szolgáltatók által feltöltött adatok, információk után.


III. Szolgáltatói megjelenés - Díjszabás

Ingyenes megjelenés

A Weblapra a szolgáltatói regisztráció teljes mértékben ingyenes. A regisztrációt követően a létrehozott szolgáltatói profil a Weblap keresőjében megjelenik. Kivételt képez ez alól a Zenész kategóriába regisztrált szolgáltatói megjelenés, mert az előfizetési díjhoz kötött, melyet a Weblapon már a regisztráció során jelezz a rendszer.

Díj ellenében igénybevehető szolgáltatások

A) Előfizetés - Beérkező ajánlatkérésekhez hozzáférés, találati listán előre rangsorolás
A Weblapra beérkező ajánlatkérésekhez való hozzáférés lehetősége előfizetési díjhoz kötött. Amennyiben a Szolgáltató szeretne előfizetni, akkor az adminisztrációs felületre bejelentkezve, az Előfizetés menüpontban kell válasszon a lehetséges előfizetési opciók közül. Az előfizetési opció mellett a számla kiállításához és annak postázásához a Weblap bekéri a Szolgáltatótól az számlázási és postázási adatokat (név, cím), melyet minden egyes előfizetés esetén a rendszer letárol. Az adatszolgáltatás az előfizetés vonatkozásában önkéntes és az adatkezelés jogalapja az érintett előzetes hozzájárulása.

B) Találati lista 1.oldalán kiemelt megjelenés
Az előzetesen már előfizetéssel rendelkező Szolgáltatónak lehetősége van a találati listán külön kiemelést igényelnie, melyhez az adminisztrációs felületre belépve a "Hirdetési felületek" menüpontban kell a szponzorált megjelenési opciók közül választani. A kiemelt megjelenés az adott előfizetési időtartalmon belül érvényes. Az adatszolgáltatás a kiemelt megjelenés megrendelése vonatkozásában önkéntes és az adatkezelés jogalapja az érintett előzetes hozzájárulása.

C) Weblap bal oldalán kiemelt megjelenés
Az előzetesen már előfizetéssel rendelkező Szolgáltatónak lehetősége van a Weblap jobb oldalára kiemelt megjelenést igényelni, melyhez az adminisztrációs felületre belépve a "Hirdetési felületek" menüpontban kell a "bal oldali kiemelt felület" opciót választani. A kiemelt megjelenés az adott előfizetési időtartalmon belül érvényes. Az adatszolgáltatás a kiemelt megjelenés megrendelése vonatkozásában önkéntes és az adatkezelés jogalapja az érintett előzetes hozzájárulása.

D) Zenész kategória előfizetés köteles, plusz megjelenés Mulatos-zene.hu
Amennyiben a Szolgáltató a regisztráció során az esküvői kategóriák közül a "Zenész" opciót választja, akkor ebben a kategóriában már a megjelenés is előfizetéshez kötött. Az előfizetési opció mellett a számla kiállításához és annak postázásához a Weblap bekéri a Szolgáltatótól az számlázási és postázási adatokat (név, cím), melyet minden egyes előfizetés esetén a rendszer letárol. Az adatszolgáltatás az előfizetés vonatkozásában önkéntes és az adatkezelés jogalapja az érintett előzetes hozzájárulása.
Zenész kategóriába regisztrált Szolgáltató számára az Üzemeltető további nyilvános megjelenést biztosít az általa üzemeltetett Mulatos-zene.hu weboldalon. A Szolgáltató hozzájárul, hogy a regisztrációs során megadott személyes adatok a Mulatos-zene.hu weboldalon is megjelenjenek, Szolgáltató esetleges tiltó nyilatkozata kézhezvételéig az Üzemeltető az adatokat marketingtevékenysége és közvetlen üzletszerzés céljára minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa a Mulatos-zene.hu weboldalon is. Miután a Szolgáltató az előfizetési díjat befizette, a profilok aktiválása megtörténik, az Üzemeltető emil-ben elküldi a Mulatos-zene.hu weboldalon megjelenő profiljának adminisztrálásához szükséges eléréseket.

Egyéb

A Weblap rendszer lehetőség nyújt a Szolgáltatónak tetszőleges időpontban történő előfizetési igény benyújtására, számla kiegyenlítésre, előfizetés hosszabbításra, vagy kiegészítő szolgáltatások igénybevételére. Minden számlaigényléshez külön tároljuk a számlázási és levelezési adatokat. Amennyiben számlaegyenlegét nem egyenlíti ki a meghatározott időpontig, akkor az Üzemeltető az ÁSZF-nek megfelelően jár el, illetve profilja blokkolásra kerülhet a következő naptól.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot a szabályok megváltoztatására. Az Üzemeltető a szabályváltoztatást követően a megváltozott szabályokat közzéteszi az oldalon és arról e-mailben értesítést küld. Az új, megváltoztatott szabályok az oldalon történő közzétételt követően automatikusan érvénybe lépnek. Más módon a szabályok nem megváltoztathatóak, kivéve, ha erről mindkét fél írásos megállapodást köt.


IV. Felelősségkorlátozás

A Weblap rendszer technológiája a regisztrált Szolgáltatók számára bemutatkozási, szolgáltatásbemutatási, míg a látogatók számára tájékozódási és ajánlatkérési lehetőséget biztosít. Ennek megfelelően az Üzemeltető a felek között csak és kizárólag információ közvetítői szerepet tölt be, így a regisztrált Szolgáltatók profiljukban található szolgáltatások, személyes adatok valódiságáért saját maguk tartoznak felelősséggel. Felek között az ajánlatkérés elfogadása után, az esetleges jogviták rendezése csak és kizárólag a regisztrált Szolgáltató és az Ajánlatkérő között zajlik, az érvényes jogszabályoknak megfelelően.

A Weblap rendszert Total Affiliate Network Ltd üzemelteti. Az adatok mentéséről, az adatbázisok biztonságáról, a folyamatos fejlesztésekről a legmesszebbmenőkig gondoskodik, de nem felel semmilyen kárért, melyet az internet működéséből adódó hardver, szoftver vagy hálózati hibából, illetve a regisztrált Szolgáltatók által a profilok helytelen kezeléséből fakadó meghibásodások okozhatnak.

A Szolgáltató tudomásul veszi, hogy az igénybe vett szolgáltatást harmadik személyre át nem ruházhatja. Szolgáltató szavatol azért, hogy az általa feltöltött media anyagok, video, audio felvételek a hatályos magyar jogszabályokba nem ütköznek, valamint másnak azzal sem anyagi sem szellemi kárt nem okoz. Szolgáltató tudomásul veszi és hozzájárulását adja ahhoz, hogy a rendeltetésszerű joggyakorlás ezen követelményének szándékos, vagy súlyosan gondatlan megszegése esetén az Üzemeltető jogosult a szolgáltatás azonnali hatályú felfüggesztésére. A Szolgáltató az általa feltöltött media, audio, video anyagok tartalmáért, tárolt fájlokért teljeskörű felelősséget visel. A magyar vagy nemzetközi jogszabályokat sértő tevékenységért az Üzemeltető felelősséget nem vállal, ez kizárólag Szolgáltató felelőssége.

A Szolgáltató kijelenti, hogy jelen Általános Szerződési Feltételeket elolvasta, magára nézve kötelezőnek elfogadta.


V. Személyiségi jogok védelme

A) Szolgáltatók adatai
A Szolgáltatók a regisztráció alkalmával önkéntesen megadott személyes adataik Weblapra történő megjelenítéséhez, az általános szerződési feltételek és adatkezelési nyilatkozat elfogadásával hozzájárulnak, azaz a megadott személyes adatok a Weblapon nyilvánosan, a látogatók, böngésző érdeklődők számára elérhetőek.

B) Ajánlatkérők adatai
Az ajánlatkéréshez előzetes regisztráció nem szükséges. Az Ajánlatkérő tudomásul veszi, hogy ajánlatkérését és ezzel az általa megadott személyes adatokat a Weblapra regisztrált Szolgáltatók elérik, azon keresztül vele kapcsolatba léphetnek. Az Ajánlatkérő tudomásul veszi, hogy az általa beküldött ajánlatkérésben lévő adatokat (név, ajánlatkérés időpontja, esküvő időpontja, esküvő helyszíne, esküvő időtartalma, tervezett létszám) az Üzemeltető a Weblap http://www.eskuvo-center.hu/ajánlatkérések menüpontjában nyilvánosan elérhetővé teszi a Weblap látogatói számára.

A Szolgáltatók és Ajánlatkérők kérhetik az Üzemeltetőt a profil, személyes adatok törlésére, melyet emailben az info@eskuvo-center.hu email címen, vagy a 06/304546336-as telefonszámon tehetnek meg, melyet követően az Üzemeltető köteles 14 napon belül a kért információkat törölni a Weblapról.


VI. Jelszó és biztonság

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és azok igénybevétele a regisztráció során megadott felhasználói név és a jelszó kombinációjával lehetséges. Szolgáltató kötelezettsége kezeskedni arról, hogy a kapcsolattartó személy titokban tartsa a felhasználói nevét és jelszavát, és hogy semmilyen jogosulatlan fél ne tudja igénybe venni a szolgáltatást. Szolgáltató egyetért azzal, hogy azonnal tájékoztatja az Üzemeltetőt a biztonság minden megsértéséről, amely a tudomására jut.


VII. A működtetés szabályai

Szolgáltató egyetért azzal, hogy:

 • betart minden érvényben lévő törvényt és rendelkezést a szolgáltatás igénybevétele során;
 • nem adja ki magát más természetes vagy jogi személynek;
 • nem veszi igénybe a szolgáltatást illegális vagy erkölcstelen célokra.

Szolgáltató egyetért azzal, hogy:
 • nem tesz közzé, nem propagál vagy terjeszt a szolgáltatáson keresztül semmilyen törvénytelen, nyugtalanító, gyalázkodó, sértő, fenyegető, ártalmas, vulgáris, obszcén, fajilag vagy etnikailag gyűlöletkeltő anyagot, amely bűncselekményhez vagy polgári eladósodottsághoz vezető viselkedésre ösztönöz, vagy bármilyen más módon megsérti az érvényben lévő törvényeket és rendeleteket, sem bármilyen más nem megfelelő és nemkívánatos jellegű és természetű anyagot;
 • a működtetés szabályaiban feltüntetett bármely rendelkezésének megsértése esetén büntetőeljárás kockázatának teszi ki magát.

Szolgáltató egyetért azzal, hogy:
 • semmilyen módon nem fog bejuttatni vagy terjeszteni olyan dokumentumokat, amelyek vírust tartalmaznak, sérült dokumentumokat vagy bármilyen hasonló szoftvert vagy programot, amelyek mások számítógépét, számítógépes rendszerét károsíthatnák;
 • nem avatkozik be a szolgáltatással összekötött hálózatokba és nem zavarja meg azokat;
 • nem vesz igénybe semmilyen berendezést, szoftvert vagy programot, vagy egyéb eszközök segítségével nem próbál meg beavatkozni az oldal szabályszerű működésébe, vagy zavarja meg azt, és/vagy bármilyen tranzakciót, amelyet ez az oldal kínál;
 • nem tesz semmi olyat, ami értelmetlen és aránytalanul nagy megterhelést okozna a Weblap infrastruktúrájában.

VIII. Befejezés és következményei

A) Befejezés a Szolgáltató által:
A Szolgáltató a szolgáltatás igénybevételét bármikor indoklás nélkül befejezheti, az Üzemeltetőnek küldött értesítés kézbesítésétől számított azonnali hatállyal. Az Üzemeltető a kézbesítést követő 14 napon belül köteles kérésnek eleget tenni.

B) Befejezés az Üzemeltető által:
Az Üzemeltető a Szolgáltató regisztrációját azonnal befejezheti:

 • azzal, hogy e-mailen értesíti a Szolgáltatót erről. Szolgáltató egyetért azzal, hogy ezen pontba foglalt szabályok szerint történő befejezés alapján az Üzemeltető számlát küld a Szolgáltatónak, amennyiben számlája kiegyenlítésre szorul. Ezen szabályok alapján az Üzemeltető nem tartozik felelősséggel a Szolgáltatónak, sem bármilyen harmadik félnek a szolgáltatás befejezéséért;
 • abban az esetben, ha a Szolgáltató ezeket a szabályokat megsértette és ez nem helyrehozható vagy ezt a szabálysértést nem küszöbölte ki 5 napon belül;
 • amennyiben a Szolgáltató fizetésképtelenné vált a fizetésképtelenségről szóló törvény alapján

Az Üzemeltető fenntartja a jogot a partneri viszonytól való indoklás nélküli elállásra.


IX. Általános

Abban az esetben, hogy ezen szabályok valamely rendelkezései részben vagy egészen érvénytelenné, nem kikényszeríthetővé vagy hatálytalanná válnak, a szabályok fennmaradó része teljes mértékben érvényben marad. Ezen szabályok a Magyar Köztársaság törvényeivel összhangban kerülnek módosításra és értelmezésre, és a Magyar Köztársaság bíróságainak kizárólagos jogkörébe tartoznak. Ezen szabályok és azok minden módosítása képezi a felek közti teljes szerződést.

Regisztráljon ingyen
és csatlakozzon Ön is ajánlatkérő portálunkhoz!
Aktuális ajánlatkérés
Aktív ajánlatkérések: 18

Legújabb (2023. 09. 09)


Név: Meskò Alexandra
Esküvő: 2024. 09. 07
Időtartam: Delutàn 3,reggel 4
Létszám: 50

Tovább
Esküvői videós TIPP

Mester-Videó


Esküvői fotós TIPP

Mester-Fotó


Esküvői zenész TIPP

Szekeres Lajos